본문바로가기 주메뉴 바로가기 서브메뉴 바로가기

Forum

# Home Forum OBAVIJESTI

OBAVIJESTI

전체
Title Invitation to KOREA-CROATIA ENVIRONMENT PROTECTION FORUM 2019
Date 2019-05-29 View 318

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će se Korejsko-hrvatski gospodarski Forum održati dana 13.06.2019. (09:00-12:30) u hotelu ESPLANADE ZAGREB (https://www.esplanade.hr/), prizemlje, Mihanovićeva 1, Zagreb, u organizaciji Veleposlanstva Republike Koreje i Korea Business Center Zagreb (KOTRA).

 

Obavještavamo Vas da će na Forumu sudjelovati nekoliko eminentnih korejskih proizvođača koji će, nakon jutarnjeg programa Foruma, u terminima od 12:30-17:00 sati održavati individualne poslovne susrete s potencijalnim lokalnim partnerima (dvorana „Istanbul“).

Za uspostavljanje kontakta i organizaciju individualnih poslovnih sastanaka s korejskim tvrtkama, kao i za sudjelovanje na Forumu, molimo Vas da nam se javite na kotra@koreatrade.hr najkasnije do 10.06.2019. godine. Opis kompanija s kojima možete održati poslovne sastanke nalaze se u nastavku, a brošure na sljedećoj poveznici:https://drive.google.com/drive/folders/1KD7k663c64t19Pwl6dXhe--DcyvORWJA

 

Ukoliko imate određenih pitanja ili želite dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

 

KOREJSKO-HRVATSKI GOSPODARSKI FORUM – Zaštita okoliša 2019.

SUDIONICI

 

KOREA-CROATIA ENVIRONMENT PROTECTION FORUM 2019

 

13.06.2019. (09:00-17:00 sati) – HOTEL ESPLANADE

 

Redni

Broj tvrtke

Redni

Broj

proizvoda

Ime tvrtke

Proizvodi

Opis proizvoda

1

1

CERACOMB CO

Sustav za naknadnu obradu ispušnih plinova za automobile

Sustav obrađuje ispušne plinove iz automobila i građevinskih strojeva (HC, CO, PM, NOx, itd.) u skladu s ekološkim standardima. Sustav se također koristi za naknadnu obradu ispušnih plinova iz automobila te građevinskih strojeva na dizelski pogon (DOC, DPF, SCR sustav, itd.).

2

Sustav za naknadnu obradu ispušnih plinova generatora

Sustav se koristi za tretiranje ispušnih plinova (HC, CO, PM, NOx, itd.) iz generatora za slučaj opasnosti, komercijalnog generatora, male elektrane na bio gorivo i sl..

3

Sustav za naknadnu obradu ispušnih plinova u morima

Sustav koji tretira ispušne plinove emitirane s broda, uglavnom PM i NOx.

4

Sustav za ventilaciju

Sustav koji filtrira i najmanje čestice prašine. Filter je keramički s mogućnošću ispiranja, što ga čini trajnijim i ekološki prihvatljivim. 

5

Proizvodi katalizatora za okolišnu atmosferu

DOC, DPF, SCR, AOC i VOC katalizatori za obradu različitih ispušnih plinova ispuštenih iz automobila, građevinskih strojeva, generatora, brodova i tvornica. Keramički proizvod, supstrat pčelinjeg saća.

2

1

Daehan Environment Enginnering Co, Ltd

DHB (Daehan Bio-Ring) kapsula

Prednosti korištenja kapsule:

1. Smanjen dizajn, konstrukcija i troškovi standardnih procesa tretiranja kanalizacija, koja su prethodno prepoznata kao postrojenja.

2. DHB RING kao medij za biološke obrade, omogućuje učinkovitu uporabu ograničenog prostora za obradu u spremnicima.

2

Oprema za samostalnu obradu otpadne vode za pranje automobila

Ovaj proizvod s pomoću nekoliko pregrada instaliranih u pravilnim razmacima s lijeve i desne strane tretira otpadne vode.

3

1

DAEHAN E&C Co, Ltd

MRF 
(Material Recovery Facility) 

MRF je specijalizirana hala koja prima otpad i odvaja materijale koji se mogu reciklirati za ponovnu uporabu (poput papira, plastike, željeza, obojenih metala, stakla itd.).

1. Pretvoreni otpad ide na mjesto prikupljanja. 

2. Materijal koji se može reciklirati odvaja se od otpada. 

3. Kako otpadi prolaze duž transportera, stroj za odvajanje i radna snaga razdvajaju materijal koji se može reciklirati pojedinačno. 

4. Odabrani materijali reciklirani su u skladu s njihovom budućom namjenom. 

5. Vrste recikliranih materijala koji se odvajaju su: papir, staklo, željezni metali, obojeni metali i plastika. 

6. Završni odvojeni materijali mogu se sprešati za skladištenje i transport.

4

1

KC Cottrell

Suhi elektrostatski filter (Dry Electrostatic Precipitator - DESP)

Procesi - plinovi prolaze kroz ioniziranu zonu stvorenu istosmjernim visokim naponom koji se primjenjuje na ispusne elektrode. Čestice prisutne u plinu električno se nabijaju i migriraju prema pločama za prikupljanje. Sakupljene čestice skupljaju se na pločama za sakupljanje i izbacuju se pomoću učinkovitog sustava za udaranje. Čestice se konačno skupljaju u lijevcima. 

Prednosti:

1. optimalni dizajn proizvodnje električne energije, cementa, čelika, petrokemije i teške industrije. 

2.Više od 600 referenci. 

3.Elektroda za prikupljanje koja osigurava idealan protok plina kako bi se smanjilo ponovno zahvaćanje. 

4.Elektroda za pražnjenje s visokim izdržljivošću i visoko učinkovitim električnim karakteristikama. 

5.Elektromagnetski (magnetski impulsi) i mehanički (čekić) sustav za udaranje. 

6.Najsuvremeniji sustavi za napajanje.

2

Mokri elektrostatski filter (Wet Electrostatic Precipitator –WESP)

WESP proces vrlo je sličan DESP procesu s većim brojem različitih tipova ploča za skupljanje. U WESP procesu sustav će se zamijeniti sustavom za prskanje vode ili navodnjavanje. WESP je posebno dokazana tehnologija za:

1.plin s visokim sadržajem vlage,

2.plin sa zapaljivim česticama,

3.plin s ljepljivim česticama,

4.uklanja kapljice vlage. 

Prednosti:

1.dokazana tehnologija s preko 100 godina korištenja,

2.vrlo učinkovita na sub-mikronskim česticama, visoka učinkovitost uklanjanja - do 99% +,

4. kontrola višestrukih onečišćenja,

5. različiti tipovi i konfiguracije,

6. niski pad tlaka,

7. minimalno održavanje

3

Filter za vrećice

Filteri od tkanine koriste se za široki raspon industrije, uključujući čelik, obojene metale, postrojenja za proizvodnju cementa, energije, kemikalija i drva. Izbor tehnologije filtriranja i upotrijebljenih filtarskih medija ovisi o sastavu i temperaturi plina koji se čisti, te svojstvima čestica prašine koje se uklanjaju. 
KC Cottrelll pruža filter obrnutog zraka, filter s pulsnim mlazom, konusno vrećasti i nabrano vrećasti filter.

4

Sustavi za rukovanje pepelom

Sustav za rukovanje donjim pepelom: pepeo koji pada iz peći privremeno se skladište u silosu za pepeo. Potom se pomoću hidrauličke pumpe šalje u spremnik za pepeo. Transport pepela može se odvijati preko cjevovoda za transport pepela.

5

Tunel ESP

Tunel ESP odstranjuje prašinu u tunelima i podzemnom prostoru.

6

Filter hibridnog modula (Hybrid Module Type Precipitator)

Hibridni filter prašine sastoji se od dva dijela. U procesu primarnog odvajanja 
upotrebom inertnog udara najprije se uklanja prašina s kinetičkom energijom. No, većina prašine uklanja se tijekom sekundarnog procesa odvajanja kroz ciklon. Filter s vrećicama, koji je odgovoran za tercijarni proces razdvajanja, može biti dizajniran za filtriranje najmanjih čestica prašine. Kombinacija novog sakupljanja prašine tehnologija između ciklonskog i vrećastog filtera, ključ je ove tehnologije koja ima smanjene troškove i poboljšane performanse.

7

Desulfurizacija mokrog dimnog plina

Proces vlažnog vapnenca-gipsa: vapnenac je najčešće primjenjiva mješavina na svijetu. Ovaj proces pokazuje visoku učinkovitost te se njegov nusprodukt može isporučiti kao resurs drugim industrijama.

8

Sustav za apsorpciju plina (GSA sustav)

GSA sustav može se izvoditi s minimalnim troškovima u skladu s ciljanom razinom ispuštanja, ako je povezan s nadzornim sustavom za kiseli plin.

9

Denitrifikacijski sustav SCR

Sustav denitrifikacije temelji se na reakcijama između reduktanata i dušikovih oksida. Ovaj proces pokazuje najveću učinkovitost i stabilnost u uklanjanju dušičnih oksida.

10

Sustav denitrifikacije SNCR

Denitrifikacija se odvija na višoj temperaturi (850 ° C ~ 1.050 ° C). KC Cottrell pruža najbolje rezultate SNCR-a odabirom točnih područja za raspršivanje reduktanata na temelju simulacije uzorka protoka dimnih plinova.

11

Sustavi kontrole HOS-a

Uklonite neugodne mirise izravnim izgaranjem, dok se toplinska energija izgaranja prikuplja i akumulira za ponovnu uporabu. Također može funkcionirati i kao proizvodni pogon opskrbljujući višak energije proizvodnoj liniji.

12

Sustavi kontrole hlapivih organskih tvari (VOCs) - Bellaria Catalyst

Bellaria na talijanskom znači "čist zrak". Proizvod koji maksimizira apsorpciju dodavanjem specifičnog katalitičkog materijala. Ima apsorpcijsku učinkovitost oko 10 puta ili više od običnog aktivnog ugljena.

13

Biomasa i otpad u energetski sustav

KC Cottrell nudi projektiranje, nabavu i izgradnju, rad i održavanje te druge usluge za postrojenja za obradu otpada i elektrane obnovljivih izvora energije kao što su biomasa, komunalni kruti otpad i opasni industrijski otpad.

14

Filteri

Filteri imaju širok raspon primjene u proizvodnim linijama. Na primjer , 
koriste se kako bi kontrolirali količinu i smetnju zraka u liniji kanala te za 
izoliranje otrovnih plinova. Filteri dolaze u različitim oblicima, ovisno o primjeni: žaluzina, leptir, lončić, radijalna krila i sl.. Ovisno o načinu rada, filteri se mogu svrstati u izolacijski i modulacijski tip. 

5

1

Conpotech Co, Ltd

Jedinica za obradu otpada od hrane

CT-B su bio-razgrađivači koji pretvaraju otpad od hrane u sivu vodu bez čvrste tvari. Mikroorganizmi se dodaju otpadu hrane kao pomoć pri raspadanju. Nema neugodnih mirisa, potrošnja energije je mala, a rukovanje je jednostavno.

2

Zbrinjavanje i sakupljanje otpada od hrane

RFID sustav za zbrinjavanje otpada od hrane. Sustav prikuplja i pruža podatke kako bi se povećala ekološka učinkovitost, a prijenos tih podataka moguć je putem 3G/LTE mobilne mreže.

6

1

ENET


Panel za prozračivanje

Panel pruža 2-4 puta veću učinkovitost prijenosa kisika od ostalih difuzora te omogućuje uštedu troškova i smanjenje vremena instalacije i jednostavna instalacija

2

Generator mikro mjehurica

Prednosti generatora:

  • Nepotrebni kompresori
  • Prirodni usisni tip
  • Ušteda kapitala i operativnih troškova

7

1

ECOPRO Co.

Sustav za uklanjanje hlapivih organskih spojeva s mikrovalovima

Mikrovalni valovi osiguravaju brzo zagrijavanje organskih spojeva te reagiraju u kratkom vremenu. Sustav se može primijeniti na procese za uklanjanje hlapivih organskih spojeva, kao što su poluvodički/LCD proizvodni proces, proces premazivanja, proces bojenja i petrokemijski proces. Sustav koristi 30% manje energije

Attached file No fileComment
Name PasswordPre
Invitation to ATHR Trade Delegation
Next
Invitation to SWEDEN-KOREA Business Plaza
트위터 페이스북 미투데이 다음 네이버 구글 싸이월드

business support centers

top