content


HomeKOTRAPoruka direktora

Poruka direktoraOd svog osnutka 1996 godine u Zagrebu, Korejski poslovni centar (KOTRA) odlučan je u promicanju zajedničkog prosperiteta između Koreje i Hrvatske kroz promoviranje trgovine i mogućnosti ulaganja.


Koreja je atraktivna destinacija za ulagače, sa bogatim visokoobrazovnim radnim kadrom te naprednom infrastrukturom informacijskih tehnologija, telekomunikacija i transporta. U tom pogledu, nadamo se da će mnogo tvrtki iz regije prepoznati glavne prednosti ulaganja u korejsko gospodarstvo.


U Vašim potragama za novim poslovnim mogućnostima, Korejski poslovni centar će Vam i dalje biti na raspolaganju kao pouzdan partner. Naši zaposlenici uslužno pružaju pomoć tvrtkama regije koje žele poslovati s Korejom te pomažu ujedno i ostalim stranim investitorima koji također žele ulagati u Koreji.


Iskreno se nadamo da će ova web stranica sa Vašim dragocjenim savjetima biti pravi i koristan put do rješenja Vaših problema te da će naravno pružiti mnogo više od samog upoznavanja s našom uslugom.
Želim Vam izaziti dobrodošlicu na nasu web stranicu.


Direktor Korejskog poslovnog centra Zagreb, Eunah Park
트위터 페이스북 미투데이 다음 네이버 구글 싸이월드

business support centers

top